Duunitori suosittelee
Ohjelmistoarkkitehti, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Kunnallistekniikan suunnittelija (Vantaa)

Destia

Vantaa

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Vaasan kaupunki hakee Vaasan Talotoimi-liikelaitoksen toimitilajohtajaa.

Vaasan Talotoimi on tuotannollista tukipalvelua tuottava Vaasan kaupungin liikelaitos. Vaasan Talotoimi vastaa kaupungin palvelutuotannon tarvitsemien toimitilojen tuottamisesta ja niiden hallinnoimisesta sekä kokonaisvaltaisesti Vaasan kaupungin rakennus- ja tilaomaisuuden kehittämisestä, kiinteistönpidosta ja kaupungin talonrakennusinvestointien toteutuksesta. Vuosittainen liikevaihto on n. 47 milj€, ja henkilöstömäärä on n. 84 henkilöä.

Toimitilajohtaja johtaa, kehittää ja vastaa Talotoimi- liikelaitoksen tuloksellisuudesta kuntalain 87 d §:n mukaisena johtajana. Toimitilajohtaja on virkasuhteessa Vaasan kaupunkiin ja hänen esimiehensä on teknisen toimen johtaja.

Kelpoisuusvaatimuksena on ylempi virkaan soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto sekä hyvä perehtyneisyys ja kokemus toimitilahallinnosta.
Viran kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito (kielitodistus).

Tämän lisäksi arvostamme:
- Kehittämisotetta ja kokemusta johtamistehtävistä
- Neuvottelu-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
- Tuntemusta kunnallis- ja taloushallinnosta
- Tuloksellista toimintaa tehtäväalalla

Koeaika on 6 kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus)
Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Web-osoite: http://www.vaasa.fi Työnantaja: Vaasan kaupunki. Sijainti: 65100 VAASA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Teknisen toimen johtaja Markku Järvelä puh 040-1354958 Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 65100 VAASA

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan kaupunki Y-tunnus 0209602-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitilajohtajan virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa , osoitteessa 65100 VAASA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa