Duunitori suosittelee
Markkinointijohtaja

Valio Oy

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme Joukkoomme

Toimitilajohtajaa

(virka)

Vaasan Talotoimi-liikelaitokseen
 
Tehtävä: Vaasan Talotoimi on tuotannollista tukipalvelua tuottava Vaasan kaupungin liikelaitos. Vaasan Talotoimi vasta kaupungin palvelutuotannon tarvitsemien toimitilojen tuottamisesta ja niiden hallinnoimisesta sekä kokonaisvaltaisesti Vaasan kaupungin rakennus- ja tilaomaisuuden kehittämisestä, kiinteistönpidosta ja kaupungin talonrakennusinvestointien toteutuksesta. Vuosittainen liikevaihto on n. 47 milj€, ja henkilöstömäärä on n. 84 henkilöä.
Toimitilajohtaja johtaa, kehittää ja vastaa Talotoimi- liikelaitoksen tuloksellisuudesta kuntalain 87 d §:n mukaisena johtajana. Toimitilajohtaja on virkasuhteessa Vaasa kaupunkiin ja hänen esimiehensä on teknisen toimen johtaja.
Kelpoisuusvaatimukset: Vaasan Talotoimi- liikelaitoksen toimitilajohtajan kelpoisuusvaatimuksena on ylempi virkaan soveltuva teknisen alan korkeakoulututkinto sekä hyvä perehtyneisyys ja kokemus toimitilahallinnosta. Viran kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen ja ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
Tämän lisäksi arvostamme:

Kehittämisotetta ja kokemusta johtamistehtävistä
Neuvottelu-, yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja
Tuntemusta kunnallis- ja taloushallinnosta
Tuloksellista toimintaa tehtäväalalla

Muut tiedot: Palkka määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista virkaanvalitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Virka täytetään sopimuksen mukaan.
Lisätietoja vaasa.fi/rekrytointikuntarekry.fi/vaasa/avoimet työpaikat
Lisätietoja antaa Teknisen toimen johtaja Markku Järvelä, puh. 040-1354958
16.10.2016

Työnantaja: Vaasan kaupunki Sijainti: Vaasanpuistikko 10, 65100, Vaasa, Suomi Yhteystiedot: Markku Järvelä, 040-1354958 Hakemukset: https://www.vaasa.fi/toihin-vaasan-kaupungille Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vaasanpuistikko 10, 65100, Vaasa, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan kaupunki Y-tunnus 0209602-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimitilajohtaja, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan kaupunki. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa , osoitteessa Vaasanpuistikko 10, 65100, Vaasa, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa