Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaasan kaupunki hakee talous- ja velkaneuvojaa 50% vakinaiseen toimeen. Talous- ja velkaneuvojalla tulee olla alalle soveltuva korkeakoulututkinto sekä sellainen taito ja kokemus, jota tehtävän asianmukainen hoitaminen edellyttää. Kielitaidossa edellytetään toisen kotimaisen kielen erinomaista ja toisen hyvää kirjallista ja suullista osaamista. Edellytämme kiinnostusta mahdollisimman pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Arvostamme yhteistyökykyä, aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Vaasa asiakasneuvonta Vaasa taloushallinto asiakasneuvonta Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan kaupunki Y-tunnus 0209602-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Talous- ja velkaneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan kaupunki.. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa