Duunitori suosittelee
Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Talous ja laskenta F.E.C. -koulutusohjelma

Saranen Consulting

Helsinki

Tekninen myynti-insinööri Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana muistikoordinaattorin toimen sijaisuus. Alkusijoituspaikka on koti- ja laitoshoidon Ikäkeskus/Muistipoliklinikka. Muistipoliklinikalla työskentelee tällä hetkellä 1-2 geriatria ja 2 muistihoitajaa sekä 2 muistikoordinaattoria. Nyt auki oleva muistikoordinaattorin toimen sijaisuus on ajalla 21.11.2016-31.3.2017. Muistikoordinaattorin keskeinen tehtävä on tukea kotona asuvia muistisairauteen sairastuneita ja heidän läheisiään. Työmuotoina ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vanhustenhoito Vaasa määräaikainen Vaasa vanhustenhoito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan kaupunki Y-tunnus 0209602-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muistikoordinaattorin sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus