Duunitori suosittelee
Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Integration Specialist

CGI co Sharper

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaasan kaupungin sosiaali- ja terveystoimessa on haettavana muistikoordinaattorin toimen sijaisuus. Alkusijoituspaikka on koti- ja laitoshoidon Ikäkeskus/Muistipoliklinikka. Muistipoliklinikalla työskentelee tällä hetkellä 1-2 geriatria ja 2 muistihoitajaa sekä 2 muistikoordinaattoria. Nyt auki oleva muistikoordinaattorin toimen sijaisuus on ajalla 21.11.2016-31.3.2017. Muistikoordinaattorin keskeinen tehtävä on tukea kotona asuvia muistisairauteen sairastuneita ja heidän läheisiään. Työmuotoina ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vanhustenhoito Vaasa määräaikainen Vaasa vanhustenhoito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan kaupunki Y-tunnus 0209602-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muistikoordinaattorin sijaisuus, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan kaupunki.. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus