Duunitori suosittelee
Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

KEY ACCOUNT MANAGER, NORTHERN EUROPE

Academic Work

Espoo

Danske Graduate

Danske Bank Finland

Helsinki

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaasan kaupunki hakee osa-aikaista (20h /viikko) Koulunkäynninohjaajaa ajalle 24.10.16 - 2.6.2017. Kelpoisuusvaatimuksena koulunkäynninohjaajan tai lähihoitajan koulutus. Edellytämme oma-aloitteellisuutta. Arvostamme hyviä sosiaalisia taitoja. Koeaika on 3 kuukautta. Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus). Ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vaasa kunta-alan työpaikat Vaasa musiikki- ja viihdealan tehtävät Vaasa lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö kunta-alan työpaikat musiikki- ja viihdealan tehtävät Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaasan kaupunki Y-tunnus 0209602-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Koulunkäynninohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasan kaupunki.. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 18 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa