Duunitori suosittelee
Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaasa Ravintolat Oy:n toiminta laajenee ja haemme nyt tilausravintoloihimme Hemmer (www.hemmer.fi) ja Food House Catering (www.facebook.com/FoodHouseCateringVaasa/) KEITTIÖMESTARIA sekä SALIVASTAAVAA. Tilausravintola Hemmer Stundarsin kotiseutumuseokylän yhteydessä on monipuolinen kokous- ja juhlaravintola. Food House Catering toimii Mustasaaren/Vaasan Botniahallissa, jossa ravintolatoimintamme on alkanut lokakuun alussa, sen palveluihin kuuluvat kokous-ja TYKY päivät, erilaiset messutapahtumat, cateringtoiminta, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Vaasa ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vaasa ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ruuanvalmistus ja muut keittiötehtävät Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaasa Ravintolat Oy Y-tunnus 2093132-0 Toimiala Pitopalvelu Rinnakkaistoiminimet Hovi Catering, Il Banco

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömestari ja salivastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Vaasa Ravintolat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65300 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa