Duunitori suosittelee
Operation Manager

Studentwork

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Talousosaston päällikkö, Isännöintiverkko Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Turun vihreä kunnallisjärjestö hakee kuntavaalikampanjan vaalipäällikköä ajalle 1.12.2016-21.4.2017. Kuntavaalikampanjan vaalipäällikkö organisoi Turun vihreiden suunnitelman mukaisen kampanjan. Vaalipäällikkö osallistuu myös puolueen kampanjasuunnitelman toteuttamiseen sekä tekee yhteistyötä kampanjan johtoryhmän, ehdokkaiden ja vapaaehtoisten vaalityöntekijöiden kanssa. Organisointi- ja suunnittelutyön ohella vaalipäällikön työnkuvaan kuuluvat erilaiset käytännön työtehtävät. Tärkeä osa tehtävää on ehdokkaiden tsemppaaminen ja tukeminen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Turku päällikkötason positiot .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vaalipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Turun vihreä kunnallisjärjestö ry. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus