Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

HR-päällikkö

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vaalijalan kuntayhtymässä on haettavana 4.11.2016 klo 15.00 mennessä
AVOPALVELUJEN YLILÄÄKÄRIN VIRKA.

Kelpoisuusehtona virkaan on soveltuva erikoislääkärin pätevyys. Ensisijaisia erikoisaloja ovat yleislääketiede, lastentaudit, lastenneurologia, neurologia ja psykiatria. Kokemus kehitysvamma-alasta katsotaan eduksi. Avopalvelujen ylilääkärinä osallistut kliinisen työn ohessa kiinnostuksesi mukaan avopalvelujen kehittämiseen ja poliklinikoiden johtamiseen. Viran vastaanottamisen ajankohta on sovittavissa. Työpisteesi voi sijaita Pieksämäellä, Mikkelissä tai Muuramessa.

Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioidaan määräaikaisesti myös kehitysvamma-alasta kokemusta omaavat lääkärit. Palkkaus neuvotellaan hakijan pätevyyden, palkkatoivomuksen, muodostuvan työnkuvan sekä lääkärisopimuksen pohjalta. Virka voidaan täyttää myös osa-aikaisesti ja työaikasi on neuvoteltavissa joustavasti.

Voit jättää hakemuksesi osoitteessa https://hrmpublic.services.plat.fi/VaalijalaXVA/?lang=fi
Voit myös toimittaa hakemuksesi sekä ansioluettelon ilman muita liitteitä osoitteella: Vaalijalan kuntayhtymä, Nenonpellontie 40, 76940 Nenonpelto. Kuoreen merkintä: Hakemus/Lääkäri.

Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan sekä voimassa oleva rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:n tarkoittama rikostaustaote. Koeaika on neljä kuukautta.

Web-osoite: http://www.vaalijala.fi Työnantaja: Vaalijalan kuntayhtymä Sijainti: Nenonpellontie 40, 76940 NENONPELTO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Johtava lääkäri Anu Hirvonen, puh. 050 389 9443 ja kuntayhtymän johtaja Ilkka Jokinen, puh. 050 60278 Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Nenonpellontie 40, 76940 NENONPELTO

Yritystiedot

Toiminimi Vaalijalan kuntayhtymä Y-tunnus 0207327-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Avopalvelujen ylilääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Vaalijalan kuntayhtymä. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pieksämäki , osoitteessa Nenonpellontie 40, 76940 NENONPELTO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa