Duunitori suosittelee
Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vaalan kunta hakee palvelusihteeriä vakinaiseen työsuhteeseen. Etsimme aktiivista ja palveluhenkistä osaajaa, joka hallitsee sähköiset työskentelytavat, verkostoissa työskentelyn ja joustavan yhteistyön moniammatillisessa työyhteisössä. Palvelusihteeri toimii osana kunnan toimistotiimiä. Palvelusihteerin tehtävien pääpaino on kunnan teknisellä osastolla, mutta tehtäviin voi kuulua myös muita tehtäviä kunnan eri osastoilla. Palvelusihteerin tehtävään on kelpoinen henkilö, jolla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Vaala hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Vaalan kunta Y-tunnus 0190027-0

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelusihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vaalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 91700 - Vaala . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus