Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Vaalan kunta hakee palvelusihteeriä vakinaiseen työsuhteeseen. Etsimme aktiivista ja palveluhenkistä osaajaa, joka hallitsee sähköiset työskentelytavat, verkostoissa työskentelyn ja joustavan yhteistyön moniammatillisessa työyhteisössä.

Palvelusihteeri toimii osana kunnan toimistotiimiä. Palvelusihteerin tehtävien pääpaino on kunnan teknisellä osastolla, mutta tehtäviin voi kuulua myös muita tehtäviä kunnan eri osastoilla.

Palvelusihteerin tehtävään on kelpoinen henkilö, jolla on soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto tai vastaava aiempi opistotason tutkinto ja toimistotyökokemusta. Valituksi tulevalta henkilöltä edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista ja asiakaspalvelutaitoa. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä tarttua monipuolisiin työtehtäviin ja itsenäistä työotetta sekä kunnallishallinnon tuntemusta. Eduksi luetaan kokemus työskentelystä teknisellä osastolla.

Työaika on toimistotyöaika ja palkka määräytyy KVTES:n mukaan. Koeaika on 4 kuukautta. Hakuaika päättyy 10.11.2016 klo 12.00.

Työnantaja: Vaalan kunta Sijainti: Vaalantie 14, 91700 VAALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, 1.12.2016 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hallintojohtaja Juho Leppänen, 0400 855 924, juho.leppanen@vaala.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118752/fi_FI Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 12:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vaalantie 14, 91700 VAALA

Yritystiedot

Toiminimi Vaalan kunta Y-tunnus 0190027-0

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palvelusihteeri, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Vaalan kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaala , osoitteessa Vaalantie 14, 91700 VAALA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa