Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Vastaava ohjaaja/hoitaja V-S Hoitopalvelut Oy on 2009 perustettu, yksityinen sosiaalipalveluja tuottava yritys. Tuotamme palvelu- ja tukiasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä koteihin annettavia erilaisia tukimuotoja; omaishoidonvapaan tukea, ammatillista tukihenkilötoimintaa, sekä kotipalvelua. Toimipisteemme ovat Uudessakaupungissa ja Maskussa. Haemme vastaavaa ohjaajaa/ hoitajaa Maskun yksikköömme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Edellytämme vähintään sosiaali- ja /tai ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja musiikki- ja viihdealan tehtävät Masku musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi V-S Hoitopalvelut Oy Y-tunnus 2276439-4 Toimiala Kotipalvelut ikääntyneille ja vammaisille

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava ohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut V-S Hoitopalvelut OY. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Masku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus