Duunitori suosittelee
Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Jr. järjestelmäkehittäjiä tai jo kokeneempia koodarikettuja alan johtavaan it-palvelutaloon Tampereelle

Studentwork

Tampere

UX Designer

Nitro

Helsinki

C# -ohjelmoija terveydenhuollon järjestelmien tuotekehitykseen

Commit Oy co Studentwork

Espoo

Banner Cinia Solutions Oy

Työpaikkakuvaus

Toimitko jo käyttöliittymäsuunnittelijana ja -kehittäjänä, mutta kaipaat isompaa vastuuta ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi? Tarjoamme sinulle liidaavaa roolia tiimissämme UX-/UI-ammattilaisena.

UX Lead Developerin roolissa osallistut monipuolisiin käyttäjälähtöisen ja ketterän käyttöliittymäkehityksen tehtäviin:

Otat vastuun tuottamiemme ohjelmistojen sujuvasta käyttökokemuksesta sekä tyylikkäiden ja visuaalisesti miellyttävien käyttöliittymien suunnittelusta. Pidät huolta palveluiden yhtenäisistä käyttöliittymätyyleistä, hyödynnät tarvittaessa käyttäjätestauksen menetelmiä sekä toteutat vaivattomasti erilaisia käyttöliittymädemoja ja prototyyppejä.

Teet tiivistä yhteistyötä suoraan asiakkaidemme kanssa tuottaaksesi loppukäyttäjiä ilahduttavia tuloksia ja osallistut asiantuntijaroolissa myös yrityksemme myynnin tukemiseen.

Sinulla on selkeä näkemys siitä, miten tehdään käytettävyydeltään ja asiakaskokemukseltaan korkeatasoisia käyttöliittymiä. Ymmärrät käyttäjien tarpeita, osaat jäsentää monimutkaisia toiminnallisuuksia selkeiksi kokonaisuuksiksi ja perustelet vakuuttavasti erilaisia ratkaisuja asiakkaille. Haluat sekä oppia uutta että jakaa omaa osaamistasi kollegoillesi.

Toivomme, että sinulla on

-kokemusta käyttökokemuksen ja responsiivisten käyttöliittymien suunnittelusta
-kykyä graafiseen suunnitteluun ja siihen tarvittavien työkalujen hallinta
-frontend -teknologiasaamista (HTML5, CSS3, JavaScript)
-kokemusta työskentelystä ketterillä menetelmillä
-sujuvat viestintätaidot suomeksi ja englanniksi
-oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tapa toimia asiakasrajapinnassa
-taitoa ja intoa vetää käytettävyys- ja käyttöliittymäprojekteja

Plussaa on aiempi kokemus palvelumuotoilusta ja UI-framework -osaaminen (esim. AngularJS, ReactJS). Haethan tehtävää rohkeasti, jos suurin osa toivomistamme asioista täyttyy osaltasi!

Tällaista meillä on olla töissä

Teemme töitä moderneilla työvälineillä ja meillä on käytössä pitkälle automatisoidut kehitysympäristöt. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin Käpylässä ja Espoon Keilasatamassa. Töitä tehdään rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä.

Teemme töitä sitoutuneesti, mutta pidämme huolen siitä, että työ ei syö koko elämääsi. Joustamme työajoissa siten, että sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia.

Ciniassa on reilu 200 työntekijää, joista noin puolet työskentelee ohjelmistokehityksen parissa. Ohjelmisto-osaamisemme juuret ovat Kilosoftissa, joka liittyi Cinia-perheeseen viime vuonna. Cinia tarjoaa työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa ohjelmistohankkeissa ja kehittymään roolissasi entistä kovemmaksi asiantuntijaksi.

Hae heti

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi, CV:si ja portfoliosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, 14.10. mennessä osoitteeseen [email protected]. Jos haluat kysyä tehtävästä tarkemmin, lisätietoja saat Kimmolta: liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, puh. 040 552 9204 maanantaina 22.8. klo 12 – 14 ja tiistaina 6.9. klo 11 – 13.

Lue lisää meistä: www.kilosoft.fi ja www.cinia.fi

Työnantaja: Cinia Solutions Oy Sijainti: 00620 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: mahdollisimman pian Yhteystiedot: Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, puh. 040 552 9204 maanantaina 22.8. klo 12 - 14 ja tiistaina 6.9. klo 11 - 13. Ilmoitus jätetty: 17.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00620 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, UX Lead Developer, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Cinia Solutions Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Helsinki , osoitteessa 00620 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus