Duunitori suosittelee
Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Haemme vastaavaa työnjohtajaa Poriin

Adecco Finland

Finland

Haemme TYÖNJOHTAJAA Poriin

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uuraisten kunta hakee hallintojohtajan viransijaista 1.2.2017 alkaen hallintojohtajan virkavapaan (n. 13 kk) ajaksi. Hallintojohtaja vastaa talous- ja hallintotoimen toimialajohtajana kunnan talous- ja henkilöstöhallinnosta. Hallintojohtajan tehtäviin kuuluvat mm. kunnanvaltuuston ja kunnanhallituksen asioiden valmistelu ja täytäntöönpano sekä ko. toimielinten sihteerin tehtävät. Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme kokemusta vaativista kunnallishallinnon sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja johto- ja päällikkötason hallintotehtävät Uurainen hallinto, yleiset toimistotyöt Uurainen johtajapositiot Uurainen johto- ja päällikkötason hallintotehtävät hallinto, yleiset toimistotyöt johtajapositiot .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uuraisten kunta Y-tunnus 0177224-8

Ilmoitus


Tämä työpaikka, vs. Hallintojohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Uuraisten kunta. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uurainen . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus