Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Mobiililaitehuoltaja

Mobylife Helsinki Oy / co Eilakaisla

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Uunimuurari

Lämpötakka Oy, Kuopio

Ideamme on palvella asiakkaita yksilöllisesti. Lämpötakat-kokonaispalvelu on hiottu erinomaiseksi ja kehitämme palveluamme kasvavan kysynnän mukaan. Hyvä asiakaspalvelu yhdessä takuuasennuksen kanssa onkin tärkein asia meille! Erityisesti olemme panostaneet asiakkaan remonttikokemukseen: Tulisijaremontti kerralla valmiiksi mahdollisimman vähin häiriöin.

Haemme nyt Kuopion alueelle ammattitaitoista muuraria tekemään takkoja ja hormipinnoituksia. Tarjoamme ympärivuotisen, vakituisen työn kasvavassa Lämpötakka-organisaatiossa. Edellytämme ahkeruutta ja oikeaa asiakaspalveluasennetta. Tulet hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja olet sosiaalinen. Omaat hyvät käden taidot ja olet ylpeä omasta työn laadusta. Hae arvostettuun joukkoomme mukaan.

Laita sähköpostiini vapaamuotoinen hakemus, missä kerrot itsestäsi ja ammattitaidoistasi. Otamme yhteyttä valitsemiimme hakijoihin. eetu.rissanen@lampotakka.fi

Web-osoite: http://lampotakka.fi Työnantaja: Lämpötakka oy Sijainti: Touvitie 18 G3, 70460 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Eetu Rissanen, Puh: 044 997 0523, eetu.rissanen@lampotakka.fi Ilmoitus jätetty: 17.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Touvitie 18 G3, 70460 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Uunimuurari, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.08.2016 ja sen on julkaissut Lämpötakka oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Touvitie 18 G3, 70460 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa