Duunitori suosittelee
Lähihoitajia Vanhustyöhön

Validia Asuminen

Helsinki

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Aluejohtaja

Delta Auto Oy

Kuopio

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudenmaan Seniorikodit Oy on yksityinen ikäihmisten palveluasumiseen keskittyvä asiakaslähtöinen yritys. Lääkärikeskus Aava on yrityksen pääomistaja. Asukasmäärän lisäännyttyä etsimme henkilöä, jonka työnkuvaan kuuluu valmistuskeittiössä emännän avustaminen sekä kodinhoidollisia tehtäviä asukkaiden ryhmäkodeissa. Tehtävään valittavalla tulee olla suoritettuna hygieniapassi. Kodinhoitoon liittyvät kurssit ja koulutukset sekä kokemus ikäihmisten kanssa toimimisesta on eduksi. www.seniorikodit.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Kirkkonummi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kirkkonummi avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan Seniorikodit Oy Y-tunnus 2177631-8 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Uudenmaan Senioriasunnot, Uudenmaan Seniorisviitit, Aava Seniorikodit, Aava Asumispalvelut, Aava Palveluasunnot, Aava Senioripalvelut, Aava Ryhmäkodit, Aava Aktiivikodit, Aava Asunnot, Aava Tukiasunnot, Aava Hoivapalvelut, Aava Hoitokodit, Aava Hoivakodit, Aava Palvelukeskus, Aava Hoiva, Villa Lauriina

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitosapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan Seniorikodit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus