Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudenmaan Seniorikodit Oy on yksityinen ikäihmisten palveluasumiseen keskittyvä asiakaslähtöinen yritys. Lääkärikeskus Aava on yrityksen pääomistaja. Asukasmäärän lisäännyttyä etsimme henkilöä, jonka työnkuvaan kuuluu valmistuskeittiössä emännän avustaminen sekä kodinhoidollisia tehtäviä asukkaiden ryhmäkodeissa. Tehtävään valittavalla tulee olla suoritettuna hygieniapassi. Kodinhoitoon liittyvät kurssit ja koulutukset sekä kokemus ikäihmisten kanssa toimimisesta on eduksi. www.seniorikodit.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Kirkkonummi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kirkkonummi avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan Seniorikodit Oy Y-tunnus 2177631-8 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Uudenmaan Senioriasunnot, Uudenmaan Seniorisviitit, Aava Seniorikodit, Aava Asumispalvelut, Aava Palveluasunnot, Aava Senioripalvelut, Aava Ryhmäkodit, Aava Aktiivikodit, Aava Asunnot, Aava Tukiasunnot, Aava Hoivapalvelut, Aava Hoitokodit, Aava Hoivakodit, Aava Palvelukeskus, Aava Hoiva, Villa Lauriina

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitosapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan Seniorikodit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus