Duunitori suosittelee
Päiväkodinjohtaja, Pilke Pohjantähti

Pilke Päiväkodit Oy

01300 - Vantaa

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudenmaan Seniorikodit Oy on yksityinen ikäihmisten palveluasumiseen keskittyvä asiakaslähtöinen yritys. Lääkärikeskus Aava on yrityksen pääomistaja. Asukasmäärän lisäännyttyä etsimme henkilöä, jonka työnkuvaan kuuluu valmistuskeittiössä emännän avustaminen sekä kodinhoidollisia tehtäviä asukkaiden ryhmäkodeissa. Tehtävään valittavalla tulee olla suoritettuna hygieniapassi. Kodinhoitoon liittyvät kurssit ja koulutukset sekä kokemus ikäihmisten kanssa toimimisesta on eduksi. www.seniorikodit.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu Kirkkonummi siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kirkkonummi avustajat, hoitajat (ei terveydenhuolto), kotipalvelu siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kirkkonummi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan Seniorikodit Oy Y-tunnus 2177631-8 Toimiala Ikääntyneiden palveluasuminen Rinnakkaistoiminimet Uudenmaan Senioriasunnot, Uudenmaan Seniorisviitit, Aava Seniorikodit, Aava Asumispalvelut, Aava Palveluasunnot, Aava Senioripalvelut, Aava Ryhmäkodit, Aava Aktiivikodit, Aava Asunnot, Aava Tukiasunnot, Aava Hoivapalvelut, Aava Hoitokodit, Aava Hoivakodit, Aava Palvelukeskus, Aava Hoiva, Villa Lauriina

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitosapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan Seniorikodit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kirkkonummi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa