Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudenmaan liitto hakee määräaikaiseen tehtävään MAKSATUSTARKASTAJAA jonka pääasiallisena tehtävänä on -Maksatushakemusten tukikelpoisuustarkastus, maksatusten ratkaisu ja maksatuspäätösten esittely hyväksyttäväksi sekä neuvonta maksatusasioissa -paikan päällä tehtävät ja hallinnolliset varmennukset -hankkeiden ohjaus, neuvonta ja koulutus -muut rakennerahastoryhmän toimisto- ja taloushallinnon tehtävät Maksatustarkastajalta edellytetään soveltuvaa toisen asteen tai korkeakoulututkintoa, vankkaa kokemusta EU:n rakennerahastohankkeiden taloushallintotehtävistä, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki valtionhallinnon ja virastojen työpaikat Helsinki määräaikainen Helsinki taloushallinto valtionhallinnon ja virastojen työpaikat määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan liitto - Nylands förbund Y-tunnus 0201296-1

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maksatustarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan liitto - Nylands förbund. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus