Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Uudenmaan liitto hakee määräaikaiseen tehtävään

MAKSATUSTARKASTAJAA
jonka pääasiallisena tehtävänä on
-Maksatushakemusten tukikelpoisuustarkastus, maksatusten ratkaisu ja maksatuspäätösten esittely hyväksyttäväksi sekä neuvonta maksatusasioissa
-paikan päällä tehtävät ja hallinnolliset varmennukset
-hankkeiden ohjaus, neuvonta ja koulutus
-muut rakennerahastoryhmän toimisto- ja taloushallinnon tehtävät

Maksatustarkastajalta edellytetään soveltuvaa toisen asteen tai korkeakoulututkintoa, vankkaa kokemusta EU:n rakennerahastohankkeiden taloushallintotehtävistä, hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä erinomaista MS Office-ohjelmien hallintaa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa. Eduksi luetaan taloushallinnollinen (erityisesti laskentatoimen) osaaminen ja kokemus, rakennerahastojen hallinnoinnin tietojärjestelmien hallinta, kokemus maksatushakemusten käsittelystä, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä molempien kotimaisten kielten hallinta.
Tehtävä on määräaikainen 31.12.2020 asti ja se täytetään 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Pyydämme jättämään hakemukset palkkatoivomuksineen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi lähettää myös osoitteeseen: Uudenmaan liitto, Esterinportti 2 B, 02400 Helsinki. Kuoreen merkintä Maksatustarkastaja. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään 4.11.2016 klo 15.30.

Web-osoite: http://www.uudenmaanliitto.fi Työnantaja: Uudenmaan liitto - Nylands förbund Sijainti: Esterinportti 2, 00240 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: ohjelmajohtaja Tiina Huotari, puh. 0400 418 029 ja hallinto- ja talousjohtaja Paula Autioniemi, puh. 040 737 8050. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118226/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 15:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Esterinportti 2, 00240 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan liitto - Nylands förbund Y-tunnus 0201296-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maksatustarkastaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan liitto - Nylands förbund. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Esterinportti 2, 00240 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa