Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Uudenmaan liiton kansainvälisten verkostojen yksikkö hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen EU-YHTEISTYÖPÄÄLLIKKÖÄ Helsinki EU Officeen Brysseliin.

EU-yhteistyöpäällikkö (EU Liaison manager) on toimiston päällikön varamies ja vastaa toimiston operatiivisesta johtamisesta ja yleisestä kehittämisestä yhdessä toimiston päällikön kanssa. Hän vastaa myös toimiston viestinnästä ja sen kehittämisestä ja huolehtii omalta osaltaan EU-edunvalvonnasta. Lisäksi EU-yhteistyöpäällikkö osallistuu EU-tiedonhankintaan ja raportointiin sekä suunnittelee ja toteuttaa kotimaan toimijoiden tapaamisia, vierailuja ja seminaareja Brysselissä.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, vahvaa ja monipuolista työkokemusta erityisesti viestinnästä, EU-toimintaympäristön ja -hankerahoituksen tuntemusta sekä erinomaisia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja. Kielitaitona edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ranskan kielen taito, hyvä ruotsin kielen taito ja muu kielitaito katsotaan eduksi. Eduksi luemme myös esimieskokemuksen ja kansainvälisen työkokemuksen.

Tehtävä vastaanotetaan 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Pyydämme jättämään hakemukset palkkatoivomuksineen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi lähettää myös osoitteeseen: Uudenmaan liitto, Esterinportti 2 B, 00240 Helsinki. Kuoreen merkintä EU-yhteistyöpäällikkö. Hakemusten tulee olla perillä 4.11.2015 klo 15.30 mennessä.

Web-osoite: http://www.uudenmaanliitto.fi Työnantaja: Uudenmaan liitto - Nylands förbund Sijainti: Esterinportti 2 B, 04200 KERAVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa kansainvälisten asioiden päällikkö Krista Taipale puh. +32 498 126 000. Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118423/fi_FI Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 15:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Esterinportti 2 B, 04200 KERAVA

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan liitto - Nylands förbund Y-tunnus 0201296-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, EU-yhteistyöpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan liitto - Nylands förbund. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Esterinportti 2 B, 04200 KERAVA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa