Duunitori suosittelee
Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Uudenmaan liiton kansainvälisten verkostojen yksikkö hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen EU-ASIOIDEN SUUNNITTELIJAA Helsinki EU Officeen Brysseliin.

EU-asioiden suunnittelija (EU officer) osallistuu EU-tiedonhankintaan ja toteuttaa siihen liittyviä selvitys- sekä raportointitehtäviä sekä tukee ja neuvoo sopimuskumppaneita EU-hankehakuasioissa. EU-asioiden suunnittelija myös suunnittelee ja toteuttaa kotimaan toimijoiden tapaamisia, vierailuja ja seminaareja Brysselissä.

Tehtävään valittavalta edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, EU-toimintaympäristön ja -hankerahoituksen tuntemusta, yhteistyö- ja tiimityötaitoja sekä hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Kielitaitona edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ranskan kielen taito ja hyvä ruotsin kielen taito luetaan eduksi.

Tehtävä vastaanotetaan 1.1.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Pyydämme jättämään hakemukset palkkatoivomuksineen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemuksen voi lähettää myös osoitteeseen: Uudenmaan liitto, Esterinportti 2 B, 00240 Helsinki. Kuoreen merkintä EU-asioiden suunnittelija. Hakemusten tulee olla perillä 4.11.2015 klo 15.30 mennessä.

Web-osoite: http://www.uudenmaanliitto.fi Työnantaja: Uudenmaan liitto - Nylands förbund Sijainti: Esterinportti 2 B, 04200 KERAVA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, 1.1.2017 tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa kansainvälisten asioiden päällikkö Krista Taipale puh. +32 498 126 000. Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Esterinportti 2 B, 04200 KERAVA

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan liitto - Nylands förbund Y-tunnus 0201296-1

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, EU-asioiden suunnittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan liitto - Nylands förbund. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava , osoitteessa Esterinportti 2 B, 04200 KERAVA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa