Duunitori suosittelee
Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Reippaita autonkuljettajia keikkaluontoisiin tehtäviin

Adecco Finland

Finland

Trukinajotaitoinen Varastotyöntekijä Vantaalle

Adecco Finland

Finland

Kesätyöntekijöitä varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan

Kesko

Vantaa

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy on vuonna 1994 perustettu vakaavarainen kuljetusliike, joka tuottaa kuljetuspalveluita Uudenmaan sekä Pirkanmaan talousalueilla. Työllistämme tällä hetkellä jo noin 100 osaavaa kuljettajaa! /Uusimaa/ Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia ammattitaitoisia kuljettajia, sekä kuljetusalasta kiinnostuneita motivoituneita aloittelijoita. Yrityksenä arvostamme suuresti kuljettajiemme ammattitaitoa ja osaamista. Kuljettajamme ovat yrityksemme käyntikortti asiakkaalle, sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo raskas tavaraliikenne Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy Y-tunnus 0966166-5 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus Rinnakkaistoiminimet Uudenmaan Konekauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus