Duunitori suosittelee
Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Digital Marketing & Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

CTO, Chief Technical Officer

Tailorframe Oy

00420 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy on vuonna 1994 perustettu vakaavarainen kuljetusliike, joka tuottaa kuljetuspalveluita Uudenmaan sekä Pirkanmaan talousalueilla. Työllistämme tällä hetkellä jo noin 100 osaavaa kuljettajaa! /Uusimaa/ Haemme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia ammattitaitoisia kuljettajia, sekä kuljetusalasta kiinnostuneita motivoituneita aloittelijoita. Yrityksenä arvostamme suuresti kuljettajiemme ammattitaitoa ja osaamista. Kuljettajamme ovat yrityksemme käyntikortti asiakkaalle, sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo raskas tavaraliikenne Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy Y-tunnus 0966166-5 Toimiala Tieliikenteen tavarankuljetus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kuorma-autonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan Kuljetuspalvelu Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa