Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

SINUSTAKO MYYJÄ? Uudenmaan Kattokeskus Oy :llä on vankka kokemus kattoremonttien toteutuksesta Uudenmaan alueella. Teemme vuosittain n. 400 täydenpalvelun kattoremonttia. Toimintamme laajenee ja etsimme kasvavaan joukkoomme lisää vahvistusta myynnin puolelle. Myyjän tehtäviin kuuluu omakotitalojen kattojen kunnonkartoitus ja sopivan ratkaisun löytäminen asiakkaan tarpeisiin. ODOTAMME: -Asennetta -Oma-aloitteisuutta -Aktiivisuutta TARJOAMME: -Markkinoiden edistyneimmät työkalut tehdä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi muut myymälätehtävät Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi myyntialan tehtävät Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan Kattokeskus Oy Y-tunnus 2532288-2 Toimiala Kattorakenteiden asennus ja kattaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan Kattokeskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01900 - Nurmijärvi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa