Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Ohjelmistosuunnittelija, Java

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etevä Tietopalveluyhtiö
Etevä on elokuussa 11 vuotta täyttänyt IT-palveluita tarjoava yritys. Olemme kasvaneet joka vuosi ja työllistämme nyt yhdeksän henkeä. Olemme palkkaamassa 2-3 henkilöä 2016 vuoden loppuun mennessä. Tänä vuonna liikevaihtomme nousee n. 15% 1.7 miljoonaan euroon. Työpaikkana Etevä tarjoaa upeat mahdollisuudet tasapainoiseen ja opettavaiseen työympäristöön. Mahtavat kollegat, oma punttisali, leffateatteri, sauna ja kattoterassi sekä useat ulkomaanreissut pitävät mielen virkeänä!

Palvelutarjontaamme kuuluu Help desk, Infrastruktuurikonsultointi ja -ratkaisut, konesalipalvelut sekä laite- ja ohjelmistomyynti. Tyypillinen asiakkaamme on 35 henkinen yritys, joka on ulkoistanut edellä mainitut osa-alueet meille. Suurimmat asiakkaamme työllistävät satoja henkilöitä.

Järjestelmäasiantuntija
Etevä Tietopalveluyhtiö hakee järjestelmäasiantuntijaa palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. Työssä on mahdollista päästä suunnittelemaan ja toteuttamaan kokonaan uusia IT-ratkaisuja asiakkaillemme. Etevä Tietopalveluyhtiön asiakasympäristöt suunnitellaan asiakkaan liiketoimintaa ajatellen, joten toivomme sinulta myös tietämystä ja ymmärrystä erilaisista liiketoimintamalleista.

Järjestelmäasiantuntijalta edellytämme:

- Työkokemusta työasema-, lähiverkko- ja palvelinylläpidosta (vähintään 2 vuotta)
- Ryhmä- sekä yksintyöskentely taitoja
- Englannin kielen osaamista
- Hyviä kanssakäymistaitoja
- Hyvää osaamista Microsoft palvelin- ja työasemasovelluksista
- Tietämystä palvelinten virtualisointiratkaisuista (esim. VmWare)

Ja toivomme:

- Innokkuutta myyntityöhön (mahdollisuus lisäansioon varsinaisen päätyön ohella)
- Moniasiakasympäristön ylläpitokokemusta
- Osaamista asiakasympäristöjen suunnittelusta ja toteutuksista
- Ymmärrystä erilaisista liiketoimintamalleista

Kaikki hakemukset otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse osoitteessa rekry@etevat.fi. Otsikon tulee olla muotoa "Järjestelmäasiantuntija". Myös kysymykset paikan suhteen otetaan vastaan vain sähköpostitse.

Web-osoite: http://www.etevat.fi Työnantaja: Uudenmaan Etevä Tietopalveluyhtiö Oy Sijainti: Vanha Talvitie 11 C, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kaikki hakemukset otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse osoitteessa rekry@etevat.fi. Otsikon tulee olla muotoa "Järjestelmäasiantuntija". Myös kysymykset paikan suhteen otetaan vastaan vain sähköpostitse. Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vanha Talvitie 11 C, 00580 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan Etevä Tietopalveluyhtiö Oy Y-tunnus 1981812-8 Toimiala Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut Rinnakkaistoiminimet Stadin Datapalvelut.net

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 287 045 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

167 779 € 408 %

Henkilöstö

7 -3

Liikevoitto-%

13 % 333 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan Etevä Tietopalveluyhtiö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vanha Talvitie 11 C, 00580 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa