Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etevä Tietopalveluyhtiö
Etevä on elokuussa 11 vuotta täyttänyt IT-palveluita tarjoava yritys. Olemme kasvaneet joka vuosi ja työllistämme nyt yhdeksän henkeä. Olemme palkkaamassa 2-3 henkilöä 2016 vuoden loppuun mennessä. Tänä vuonna liikevaihtomme nousee n. 15% 1.7 miljoonaan euroon. Työpaikkana Etevä tarjoaa upeat mahdollisuudet tasapainoiseen ja opettavaiseen työympäristöön. Mahtavat kollegat, oma punttisali, leffateatteri, sauna ja kattoterassi sekä useat ulkomaanreissut pitävät mielen virkeänä!

Palvelutarjontaamme kuuluu Help desk, Infrastruktuurikonsultointi ja -ratkaisut, konesalipalvelut sekä laite- ja ohjelmistomyynti. Tyypillinen asiakkaamme on 35 henkinen yritys, joka on ulkoistanut edellä mainitut osa-alueet meille. Suurimmat asiakkaamme työllistävät satoja henkilöitä.

It-tukihenkilö
Etevä Tietopalveluyhtiö hakee kahta It-tukihenkilöä palvelemaan kasvavaa asiakaskuntaamme. It-tukihenkilönä palvelet asiakkaita tietoteknisten haasteiden kanssa niin etänä kuin paikan päällä.

It-tukihenkilön tärkeimmät tehtävät ovat:

- Asiakkaiden palveleminen etätuen kautta sekä paikan päällä
- Työasemien, lähiverkojen, tulostimien sekä palvelimien ylläpitotyöt

It-tukihenkilöltä odotamme seuraavaa:

- Työkokemusta help desk tai It-tukitehtävistä
- Proaktiivisuutta
- Hyviä sosiaalisia taitoja
- Kiinnostusta tietotekniikkaan
- Tietoteknistä kokemusta ja osaamista mm. tietokoneista, verkoista ja palvelinjärjestelmistä
- Sujuva englanninkielen taito

Kaikki hakemukset otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse osoitteessa rekry@etevat.fi. Otsikon tulee olla muotoa "It-tukihenkilö". Myös kysymykset paikan suhteen otetaan vastaan vain sähköpostitse.

Web-osoite: http://www.etevat.fi Työnantaja: Uudenmaan Etevä Tietopalveluyhtiö Oy Sijainti: Vanha Talvitie 11 C, 00580 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kaikki hakemukset otetaan vastaan ainoastaan sähköpostitse osoitteessa rekry@etevat.fi. Otsikon tulee olla muotoa "It-tukihenkilö". Myös kysymykset paikan suhteen otetaan vastaan vain sähköpostitse. Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Vanha Talvitie 11 C, 00580 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Uudenmaan Etevä Tietopalveluyhtiö Oy Y-tunnus 1981812-8 Toimiala Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut Rinnakkaistoiminimet Stadin Datapalvelut.net

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 287 045 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

167 779 € 408 %

Henkilöstö

7 -3

Liikevoitto-%

13 % 333 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Atk-neuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Uudenmaan Etevä Tietopalveluyhtiö Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Vanha Talvitie 11 C, 00580 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa