Duunitori suosittelee
Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Uudenkaupungin terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on noin 23.000 asukasta.

Uudenkaupungin terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueen muodostavat Kustavin, Pyhärannan, Taivassalon ja Vehmaan kunnat sekä Uudenkaupungin kaupunki. Alueen väestöpohja on n. 23 000 asukasta.

Haettavana olevan terveyskeskuslääkärin työajasta n. 60 % sijoittuu 17-paikkaiselle erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhoidon akuutille kirurgispainotteiselle yhteisosastolle niin, että terveyskeskuslääkärillä on vastuu osaston perusterveydenhuollon potilaiden hoidosta. Loput työajasta sijoittuu avosairaanhoidon vastaanottotoimintaan. Työn sisällöstä voidaan neuvotella hakijan kiinnostusten mukaan.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Ulkomailta siirtyvillä tulee olla suoritettuna valtionhallinnon kielitutkinto taitotasolla hyvä taito tai yleinen kielitutkinto taitotasolla 5-6. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja kunnallisen lääkäreiden virkaehtosopimuksen mukaan. Työ tehdään ns. virka-aikana. Virka-ajan ulkopuolinen kiireellinen sairaanhoito toteutetaan Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksen toimesta, lääkäreillämme ei ole päivystysvelvollisuutta. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä kaupungin työterveyshuollon antama todistus terveydentilastaan.

Työnantaja: Uudenkaupungin kaupunki Sijainti: Terveystie 4, 23500 UUSIKAUPUNKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.12.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vastaava ylilääkäri Pia Lahtinen, puh. 044 088 2403 ja terveyskeskuslääkäri Marjaana Alkio, puh. 044 700 2427 E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Terveystie 4, 23500 UUSIKAUPUNKI

Yritystiedot

Toiminimi Uudenkaupungin kaupunki Y-tunnus 0144036-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Terveyskeskuslääkäri, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenkaupungin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki , osoitteessa Terveystie 4, 23500 UUSIKAUPUNKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa