Duunitori suosittelee
Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Uudenkaupungin lapsiperheitä tukevaan hyvinvointineuvolaan haetaan määräaikaista lähihoitajaa tammikuun loppuun saakka. Hyvinvointineuvola tekee tiivistä yhteistyötä sosiaalityön, varhaiskasvatuksen, opetuksen, nuorisotyön ja lasten ja nuorten psykiatrisen poliklinikan kanssa. Hyvinvointineuvola tarjoaa ennaltaehkäiseviä palveluja, joilla edistetään ja turvataan lasten ja nuorten kasvua ja kehitystä sekä tuetaan vanhemmuutta ja koko perheen hyvinvointia.

Työhön kuuluu asumisen, hoidon ja huolenpidon, toimintakyvyn ylläpidon, lasten hoidon ja kasvatuksen sekä muiden lapsiperheiden jokapäiväisen toiminnan tukeminen ja avustaminen. Lähihoitajat toimivat yhteistyössä hyvinvointineuvolan perhetyöntekijän kanssa

Työn edellyttää perhekeskeistä ja itsenäistä työotetta, työkokemusta lapsiperheitten kanssa ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Pätevyysvaatimuksena sosiaali- ja terveysalan perustutkinto ja suuntautumisvaihtoehtoina lasten ja nuorten hoito ja kasvatus tai mielenterveys- ja päihdetyö.

Tehtävät edellyttävän oman auton käyttöä. Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuuden arvioinnin mukaan.

Työnantaja: Uudenkaupungin kaupunki Sijainti: Terveystie 4, 23500 UUSIKAUPUNKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 07.11.2016, marraskuun alussa tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Osastonhoitaja Päivi Kivinen, puh. 040 0236 700. E-mail: etunimi.sukunimi@uusikaupunki.fi Hakemukset: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/118702/fi_FI Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Terveystie 4, 23500 UUSIKAUPUNKI

Yritystiedot

Toiminimi Uudenkaupungin kaupunki Y-tunnus 0144036-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenkaupungin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki , osoitteessa Terveystie 4, 23500 UUSIKAUPUNKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa