Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Uudenkaupungin terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueemme muodostavat Uusikaupunki, Vehmaa, Taivassalo, Kustavi ja Pyhäranta. Alueen väestöpohja on 23 000. Johtava terveyskeskushammaslääkäri vastaa väestön suun terveydenhuollon kokonaisuuden hallinnasta.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on vastaavan hammaslääkärin erityispätevyys tai erikoishammaslääkärin tutkinto, jonka lisäksi on suoritettu hallinnon pätevyys. Ulkomailta siirtyviltä kielivaatimuksena vaaditaan valtionhallinnon kielitutkinto taitotasolla hyvä taito tai yleinen kielitutkinto taitotasolla 5-6. Arvostamme taitoa toimia moniammatillisen ryhmän vetäjänä sekä hyvää yhteistyökykyä ja vuorovaikutustaitoja. Viran täytössä noudatetaan 4 kk:n koeaikaa.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Työnantaja: Uudenkaupungin kaupunki Sijainti: Terveystie 4, 23500 UUSIKAUPUNKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.01.2017, 1.1.2017 Yhteystiedot: Johtava terveyskeskushammaslääkäri Pälvi Niemi, puh. 050 5992119 tai johtava ylilääkäri Pia Lahtinen puh. 0440 882403. E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi. Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 21.11.2016 15:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Terveystie 4, 23500 UUSIKAUPUNKI

Yritystiedot

Toiminimi Uudenkaupungin kaupunki Y-tunnus 0144036-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtavan terveyskeskushammaslääkärin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenkaupungin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Uusikaupunki , osoitteessa Terveystie 4, 23500 UUSIKAUPUNKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 10 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa