Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Uudenkaupungin terveyskeskus tuottaa perusterveydenhuollon palveluja yhteistoiminta-alueen kuntien asukkaille. Yhteistoiminta-alueemme muodostavat Uusikaupunki, Vehmaa, Taivassalo, Kustavi ja Pyhäranta. Alueen väestöpohja on 23 000. Johtava terveyskeskushammaslääkäri vastaa väestön suun terveydenhuollon kokonaisuuden hallinnasta. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on vastaavan hammaslääkärin erityispätevyys tai erikoishammaslääkärin tutkinto, jonka lisäksi on suoritettu hallinnon pätevyys. Ulkomailta siirtyviltä kielivaatimuksena vaaditaan valtionhallinnon kielitutkinto ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lääkärit Uusikaupunki hammashoito Uusikaupunki lääkärit hammashoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uudenkaupungin kaupunki Y-tunnus 0144036-6

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johtavan terveyskeskushammaslääkärin virka, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Uudenkaupungin kaupunki. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.11.2016. Työpaikka sijaitsee Uusikaupunki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 6 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus