Duunitori suosittelee
Projekti-insinööri

Optiplan Oy

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Automaatioinsinööri

High Metal Group

Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

Tuotekehityspäällikkö

Meira co HRS Advisors

Finland

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme mekaanisen kunnossapidon ammattilaista. Työ edellyttää aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä ja hitsaustaitoa MAG/MMA. Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen sähköpostiin: toimisto@ursusfennica.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Nastola ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Nastola asennus, huolto ja puhtaanapito Nastola sähkö- ja automaatioalan tehtävät ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito asennus, huolto ja puhtaanapito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ursus Fennica Oy Y-tunnus 2139740-6 Toimiala Metallien työstö Rinnakkaistoiminimet Heinolan Terästuote

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kunnossapitoasentaja, mekaaninen, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Ursus Fennica Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15550 - Nastola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus