Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme joukkoomme ammattitaioista CNC koneistajaa. Työ sisältää vaihtelevien kappaleiden koneistuksia työstökeskuksella. Ohjauksena Fanuc (manual guide) Työ edellyttää: Hyvää piirustustenlukutaitoa ja aikaisempaa kokemusta vastaavista töistä. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sähköpostiin....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneteollisuuden tehtävät Lahti tehdas- ja tuotantotyöntekijät Lahti koneteollisuuden tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Ursus Fennica Oy Y-tunnus 2139740-6 Toimiala Metallien työstö Rinnakkaistoiminimet Heinolan Terästuote

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CNC koneistaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.08.2016 ja sen on julkaissut Ursus Fennica Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.11.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus