Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Tienvarsiteknologian osaaja

Destia

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Oletko juuri Sinä tuleva tai jo oleva liikunta-alan ammattilainen, joka haluat osaksi mahtavaa ja kannustavaa tiimiä?

Etsimme motivoituneita, aktiivisen työotteen omaavia personal trainereita toimimaan omalla y-tunnuksellaan yrittäjinä Fit Ärrävaara kuntoklubilla sekä mahdollisesti sinun olisi myös valmis olla toimimaan Fit Haaga kuntoklubilla. Mikäli yrittäminen tuntuu vieraalta ajatukselta, voit myös toimia verokortilla ja käyttää laskutuspalveluita, esim. Ukko tai Eezy.

Odotamme sinun olevan vahvan myyntihenkinen, terveet elämäntavat omaava aidon positiivinen personal trainer, joka omaa kunnianhimoa ja halua kehittyä alan huipuksi. Sinun ei siis tarvitse vielä olla huipulla, mutta sinulla tulee olla aitoa halua päästä sinne.
Myyntihenkisyys on ehdoton edellytys, sillä valmista asiakaskuntaa ei ole.

Lähetä hakemus sähköpostitse petteri@profittrainers.fi, jossa kerrot kuka olet, taustastasi ja miksi haluat nimenomaisesti työskennellä kanssamme. Kerro myös vahvuuksistasi sekä missä koet, että sinulla on parannettavaa. Liitä mukaan CV.
Ilmoita hakemuksen otsikoksi "Personal trainer/ Fit Ärrävaara".

Työnantaja: Pro Fit Trainers Oy Sijainti: Koivuvaarankuja 2, 01640 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: petteri@profittrainers.fi Ilmoitus jätetty: 09.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Koivuvaarankuja 2, 01640 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Urheiluvalmentaja / personal trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Pro Fit Trainers Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Koivuvaarankuja 2, 01640 VANTAA .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa