Duunitori suosittelee
Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

Pricing Analyst KONEelle, Hyvinkää

Adecco Finland

Finland

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Ammattitaitoisia isännöitsijöitä pääkaupunkiseudulle

Adecco Finland

Finland

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko juuri Sinä tuleva tai jo oleva liikunta-alan ammattilainen, joka haluat osaksi mahtavaa ja kannustavaa tiimiä? Etsimme Tammelaan marraskuussa avattavalle uudelle kuntosalille omatoimista mutta tiimi- sekä yrittäjähenkistä personal traineria työskentelemään tulospalkkaukseen perustuvalla sopimuksella alihankkijana. Mikäli yrittäminen tuntuu vieraalta ajatukselta, voit myös toimia verokortilla ja käyttää laskutuspalveluita, esim. Ukko tai Eezy. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Tammela liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Urheiluvalmentaja / personal trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Pro Fit Trainers Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tammela .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus