Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

Regional Business Manager

Adecco Finland

Helsinki

Diplomi-insinööri / insinööri (AMK)

Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 20.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko juuri Sinä tuleva tai jo oleva liikunta-alan ammattilainen, joka haluat osaksi mahtavaa ja kannustavaa tiimiä? Etsimme Tammelaan marraskuussa avattavalle uudelle kuntosalille omatoimista mutta tiimi- sekä yrittäjähenkistä personal traineria työskentelemään tulospalkkaukseen perustuvalla sopimuksella alihankkijana. Mikäli yrittäminen tuntuu vieraalta ajatukselta, voit myös toimia verokortilla ja käyttää laskutuspalveluita, esim. Ukko tai Eezy. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Tammela liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Urheiluvalmentaja / personal trainer, on ilmoitettu mol -palvelussa 20.09.2016 ja sen on julkaissut Pro Fit Trainers Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 31300 - Tammela .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus