Duunitori suosittelee
Kodinhoitaja

Stella Kotipalvelut Oy

Helsinki

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Kak­si hen­ki­lös­tö­koor­di­naat­to­ria Helsingin yliopistoon

Helsingin yliopisto, henkilöstöpalvelut

Kiinteistövastaava asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkilö, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

01260 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MU jalkapallojaosto etsii VALMENTAJIA joukkueisiin sekä OHJAAJAA kerhotoimintaan. MU jalkapallojaosto on osa Mäntsälän Urheilijoita, jolla on yhteensä kahdeksan eri lajijaostoa. Jaostossa on joukkueita junnuista edustukseen sekä myös harrastejoukkueita niin junioreille kuin aikuisillekin. Haemme valmentajia sekä apuvalmentajia alati kasvavaan toimintaamme sekä ohjaajaa kerhotoimintaan. Oma-aloitteisuus, yhteistyökyky, sitoutuminen, itsensä kehittäminen ja positiivinen asenne ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Mäntsälä liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Urheiluvalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän Urheilijat ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Mäntsälä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus