Duunitori suosittelee
Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MU jalkapallojaosto etsii VALMENTAJIA joukkueisiin sekä OHJAAJAA kerhotoimintaan. MU jalkapallojaosto on osa Mäntsälän Urheilijoita, jolla on yhteensä kahdeksan eri lajijaostoa. Jaostossa on joukkueita junnuista edustukseen sekä myös harrastejoukkueita niin junioreille kuin aikuisillekin. Haemme valmentajia sekä apuvalmentajia alati kasvavaan toimintaamme sekä ohjaajaa kerhotoimintaan. Oma-aloitteisuus, yhteistyökyky, sitoutuminen, itsensä kehittäminen ja positiivinen asenne ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Mäntsälä liikuntapalvelut ja urheiluala Mäntsälä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Urheiluvalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän Urheilijat ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa