Duunitori suosittelee
Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Hae Volvolle mekaanikoksi!

Volvo Finland Ab

Finland

Vuorovastaava Veljekset Keskiselle Tuuriin

Adecco Finland

Finland

Operatiivinen ostaja, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MU jalkapallojaosto etsii VALMENTAJIA joukkueisiin sekä OHJAAJAA kerhotoimintaan. MU jalkapallojaosto on osa Mäntsälän Urheilijoita, jolla on yhteensä kahdeksan eri lajijaostoa. Jaostossa on joukkueita junnuista edustukseen sekä myös harrastejoukkueita niin junioreille kuin aikuisillekin. Haemme valmentajia sekä apuvalmentajia alati kasvavaan toimintaamme sekä ohjaajaa kerhotoimintaan. Oma-aloitteisuus, yhteistyökyky, sitoutuminen, itsensä kehittäminen ja positiivinen asenne ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikuntapalvelut ja urheiluala Mäntsälä liikuntapalvelut ja urheiluala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Urheiluvalmentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Mäntsälän Urheilijat ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 04600 - Mäntsälä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus