Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiamiehiä "kenttämyyjiä" urheiluseuroille tapahtuvaan Urheilun Unelma-Arpa -varainhankintatuotteen myyntiin eri puolille Suomea. Asiamiehenä toimiminen sopii ihmisille, jotka haluavat päättää itse ajankäytöstään. Teet töitä silloin kun sinulle sopii, voit olla opiskelija, päivätöissä tai vaikkapa kahden työpaikan välissä. Urheilun Unelma-Arvan asiamiehenä teet oikeasti työtä jolla on tarkoitus. Kehität ja edistät alueesi urheilevien nuorten varainhankintaa ja täten yhdessä mahdollistamme unelmien toteutumista.

Voit tehdä työsi kotikulmillasi. Kierrät alueesi urheiluseuroissa, myyt Urheilun Unelma-Arpaa seurojen ja joukkueiden varainhankintaan sekä opastat ja tuet heitä varainhankinnassa.

Tehtävä on itsenäinen, voit muokata sen omaan elämäntilanteeseesi sopivaksi. Alueellasi voit myydä Urheilun Unelma-Arvan kuukausitilausarpaa myös suoraan kuluttajille kaupoissa, kauppakeskuksissa, toripäivillä ja yleisötapahtumissa. Asiamiehenä saat reilun provisiopalkan, joka perustuu myyntisuoritukseesi.

Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työssä menestyminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta, tarjoamme sinulle tarvitsemasi tuen ja avun menestyäksesi työssä.

Toimi nyt heti! Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen talous@unelma-arpa.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 09.00-12.00 Urheilun Unelma-Arpa rekrytointi puh. 050-5739385.

Web-osoite: http://www.unelma-arpa.fi Työnantaja: Urheilun Unelma-Arpa Oy Sijainti: 80100 JOENSUU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti / sop.mukaan Yhteystiedot: Urheilun Unelma-Arpa Oy, rekrytointi puh.: 050-5739385 (arkisin 9-12), talous@unelma-arpa.fi Hakemukset: Osoitteeseen Kornetintie 6 C, 00380 Helsinki tai sähköpostiosoitteeseen: talous@unelma-arpa.fi Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 80100 JOENSUU

Yritystiedot

Toiminimi Urheilun Unelma-Arpa Oy Y-tunnus 2489827-3 Toimiala Rahapeli- ja vedonlyöntipalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 014 000 € 3014000 %

Liiketoiminnan tulos

155 000 € 155000 %

Liikevoitto-%

5 % 5 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiamiehiä kenttämyyntiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Urheilun Unelma-Arpa Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 80100 - Joensuu , osoitteessa 80100 JOENSUU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa