Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Työpaikkakuvaus

Mommy&Me on uudenlainen perheiden hyvinvointikeskus.Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Kulosaaressa ja Kampissa sekä Kauniaisissa ja Hangossa. Mommy & Me:n henkilöstöä yhdistää vahvan ja monipuolisen ammattitaidon lisäksi sama arvomaailma sekä välittävä palveluasenne. Kohtaamme asiakkaan aina yksilöllisesti, kunnioituksella ja luottamuksella.
Oletko sinä tiimimme uusin jäsen?

Nyt etsimme Hangon toimipisteeseemme positiivista, yrittäjähenkistä kehon huollon ammattilaista, joka nauttii siitä mitä tekee. Oletko urheiluhieroja tai fysioterapeutti? Puhutko sujuvasti sekä suomea, että ruotsia? Ihmisen kokonaisvaltainen terveyden hoito ja yksilöllinen asiakaspalvelu on sinulle jo tärkeätä. Täällä sinua odottaa vanhan idyllisen puutalon harmoniset toimitilat ja loistava moniammatillinen tiimi terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisia. Meillä viihtyy niin asiakas kuin henkilökunta.

Tiedät meistä jo aika paljon.Nyt haluaisimme kuulla sinusta! Tutustu meihin netissä osoitteessa www.mommyandme.fi
Yhteydenotot ja hakemukset ensisijaisesti sähköpostilla. Carita Viklund 045 1648339, hanko@mommyandme.fi

Työnantaja: Carepro Oy Sijainti: 10900 HANKO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Yhteydenotot ja hakemukset ensisijaisesti sähköpostilla. Carita Viklund 045 1648339, hanko@mommyandme.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 10900 HANKO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Urheiluhieroja tai fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Carepro Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 10900 - Hanko , osoitteessa 10900 HANKO .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa