Duunitori suosittelee
Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Rekrytoinnista ja IT-alasta kiinnostunut Sourcer Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Data Engineer

Kuntarahoitus Oyj

00100 - Helsinki

LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Liity joukkoomme luomaan virkistävän mukavia liikuntaelämyksiä! Urheiluhallit Oy, Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy ja Vuosaaren Urheilutalo Oy tuottavat monipuolisia sisäliikuntapalveluja Helsingin alueella kahdeksassa, (Kallio, Kontula, Malmi, Mäkelänrinne, Pasila, Siltamäki, Töölö ja Vuosaari) rennossa ja kotoisessa uinti- ja liikuntakeskuksessamme. Meillä voi harrastaa mm. uintia, kuntosalia, ryhmäliikuntaa ja palloilua. Lisäksi järjestämme lukuisia kursseja, tapahtumia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki määräaikainen Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Urheiluhallit Oy Y-tunnus 0115551-4 Toimiala Urheilulaitosten toiminta Rinnakkaistoiminimet Helsingin Urheilutalo, Uh, Fix-Liikuntakeskus, Pasilan Urheiluhalli, Aquamba

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Urheiluhallit Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus