Duunitori suosittelee
Tarjoilijoita ja kokkeja Rukalle hiihtosesongiksi

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Mekaanikkoja

VV-Autotalot Oy

Espoo

Työpaikkakuvaus

Liity joukkoomme luomaan virkistävän mukavia liikuntaelämyksiä!

Urheiluhallit Oy, Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy ja Vuosaaren Urheilutalo Oy tuottavat monipuolisia sisäliikuntapalveluja Helsingin alueella kahdeksassa, (Kallio, Kontula, Malmi, Mäkelänrinne, Pasila, Siltamäki, Töölö ja Vuosaari) rennossa ja kotoisessa uinti- ja liikuntakeskuksessamme. Meillä voi harrastaa mm. uintia, kuntosalia, ryhmäliikuntaa ja palloilua. Lisäksi järjestämme lukuisia kursseja, tapahtumia ja yritysliikuntaa ympäri vuoden. Meillä käykin vuosittain jo yli 2,5 miljoonaa asiakasta vuodessa vauvasta vaariin.

Etsimme mukavaan joukkoomme SIIVOOJAA

Haluat siivoojana toimia palvelutehtävässä ja kohdata asiakkaitamme työtehtäviä hoitaessasi. Toivomme, että sinulla on jonkin verran siivoustyökokemusta ja pystyt asioimaan hyvin suomen kielellä. Eduksesi katsomme, mikäli sinulle on kertynyt kokemusta kosteiden tilojen siivouksesta.

Siivoojana huolehdit asiakas- ja muiden tilojen pitämisestä siisteinä, viihtyisinä ja turvallisina.Toimitilamme käsittävät monenlaisia tiloja kuten mm. wc, wc-, pesu- ja pukutilat, saunat, allasalueet, kunto- ja jumppasalit.

Toivomme hakijoiltamme reippautta, itsenäistä työskentelyotetta, huolellisuutta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa (aamu/ilta) sisälten myös viikonloppuja.
Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen (arvioi kestosta loppusyksy 2017). Palkka määräytyy Avaintesin mukaan, ollen 1823,70€/kk.+ ilta- ja vkonloppulisät.

Web-osoite: http://www.urheiluhallit.fi Työnantaja: Urheiluhallit Oy Sijainti: 00510 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tarja Toivanen Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00510 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Urheiluhallit Oy Y-tunnus 0115551-4 Toimiala Urheilulaitosten toiminta Rinnakkaistoiminimet Helsingin Urheilutalo, Uh, Fix-Liikuntakeskus, Pasilan Urheiluhalli, Aquamba

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

4 453 000 € 3 %

Liiketoiminnan tulos

-1 580 000 € -1091 %

Henkilöstö

114 2

Liikevoitto-%

-35 % -975 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Urheiluhallit Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki , osoitteessa 00510 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa