Duunitori suosittelee
Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Viime ajat Suomessa on puhuttu paljon työllisyydestä, kilpailukyvystä, koulutuksesta, osaamisesta ja digitalisaatiosta yhteiskunnan menestystekijöinä ja kärkihankkeina.
Me emme puhu näistä – me teemme näitä joka päivä.

Teemme työtä, jotta ihmiset työllistyvät. Teemme työtä, jotta työ kohtaisi tekijänsä. Teemme työtä ihmisten positiivisten työurien puolesta. Teemme työtä, jotta yritykset löytäisivät parhaat osaajat.

Mielestämme tämä työ todellakin kiittää tekijäänsä.
Työtä teemme yhdessä innostavien asiakkaidemme ja suomalaisten osaajien kanssa: laura.fi/asiakkaitamme
 
Tule sinäkin mukaan tekemään työtä
todella tärkeiden asioiden puolesta.
 
Etsimme nyt

vetäjää ohjelmistokehityksellemme.
 
Toivomme, että sinulta löytyy paloa ja ideoita kehittää ohjelmointitiimin tulevaisuutta. Käyttämiämme tekniikoita ovat mm. PHP-, SQL-, HTML- ja JavaScript- kielet sekä Wordpress-julkaisualusta.

Sinulla on jo kokemusta tiimin vetämisestä. Kykenet laadukkaasti ja ammattimaisesti hoitamaan useita työkokonaisuuksia samanaikaisesti ja osaat resursoida, priorisoida sekä huolehtia, että asiat etenevät aikataulussa.

Kannustamme hakemaan tehtävään myös erilaisilla profiileilla ja työnkuvatoiveilla, koska tehtävänkuvaa ja roolia on mahdollisuus muokata sekä asioita oppia.
Lisätietoja:Pekka Miettinen, etunimi.sukunimi@uranus.fi, p. 09-85667700.

Haemme myös:

Sovelluskehittäjää
Wordpress-osaajaa

Uranus Oy on suomalainen yritys, jonka tuotteille on myönnetty avainlippumerkki. Autamme työnantajia onnistumaan rekrytoinnissa paremmin ja tehokkaammin. Samalla autamme työnhakijoita työllistymään nopeammin. Olemme digitaalisen rekrytoinnin asiantuntija ja mahdollistaja. Ainutlaatuisen asiakas- ja kumppaniverkoston avulla kehitämme ratkaisuja sekä työnhakijoiden että rekrytoijien avuksi.

Työnantaja: Uranus Oy Sijainti: Pasilankatu 2, 00240, Helsinki, Suomi Yhteystiedot: Pekka Miettinen, pekka.miettinen@uranus.fi, 09-85667700 Hakemukset: https://uranus.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=47&rspvt=rdyy9kjptnkk4k0wwkg8owwog4o0gkc#login_form Ilmoitus jätetty: 23.05.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pasilankatu 2, 00240, Helsinki, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Uranus Oy Y-tunnus 1478557-4

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ohjelmistokehityksen vetäjä, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 23.05.2016 ja sen on julkaissut Uranus Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Pasilankatu 2, 00240, Helsinki, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Insinööriliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa