Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Työnjohtaja / Projekti-insinööri

LST GROUP co Studentwork

Turku

Koodaava Java-Arkkitehti

Cinia

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lumen auraus- ja kuormaustyöhön haetaan (mielellään C-kortillista) ammattitaitoista pyöräkoneen kuljettajaa, jolla myös mielellään lentokentän ajolupa ja henkilökortti valmiina. Lupavaatimukset on täytyttävä suppean turvallisuusselvityksen ja ajokorttiotteen osalta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa raskaan kaluston käyttö Vantaa raskaan kaluston käyttö Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö raskaan kaluston käyttö Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Urakointipalvelu Mauno Oy Y-tunnus 0480226-2 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt Rinnakkaistoiminimet Pääkaupunkiseudun Pihamiehet

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pyöräkoneen kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Urakointipalvelu Mauno Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01530 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus