Duunitori suosittelee
Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Maarakentamisen työnjohtaja

Oulun Piharakennus Oy

Oulu

Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lumen auraus- ja kuormaustyöhön haetaan (mielellään C-kortillista) ammattitaitoista pyöräkoneen kuljettajaa, jolla myös mielellään lentokentän ajolupa ja henkilökortti valmiina. Lupavaatimukset on täytyttävä suppean turvallisuusselvityksen ja ajokorttiotteen osalta....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Vantaa raskaan kaluston käyttö Vantaa kuljetus, logistiikka ja liikenne raskaan kaluston käyttö .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Urakointipalvelu Mauno Oy Y-tunnus 0480226-2 Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt Rinnakkaistoiminimet Pääkaupunkiseudun Pihamiehet

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pyöräkoneen kuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Urakointipalvelu Mauno Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01530 - Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus