Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme suorarekrytointina urakkalaskijaa talonrakennuskohteisiin pysyvään työsuhteeseen Tampereelle. Asiakkaamme on rakennuskonserni, jonka osaamista ovat niin asuntotuotanto, saneeraus, toimitilarakentaminen kuin kiinteistökehityskin. Yritys palvelee niin rakennuttajia, kiinteistösijoittajia, taloyhtiöitä kuin asunnon ostajia. Asiakkaamme toimii kattavasti koko Etelä-Suomen alueella ja on vakiinnuttanut vahvan aseman rakennusalan toimijoiden keskuudessa.

Voit olla vasta valmistunut tai jo vahvan kokemuksen omaava tekijä, tärkeintä on halu oppia ja sitoutua. Olet järjestelmällinen, tarkka, sitoutuva ja omaat käsityksen alan kustannusrakenteesta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja monipuolisia haasteita sekä ammattitaitoisen ja mukavan työympäristön vakavaraisessa yrityksessä. Palkkaus määritellään kokemuksen ja ammattitaidon mukaan. Työsuhde alkaa heti oikean tekijän löydyttyä. Täytäthän hakemuksesi www.voima.info -sivujemme kautta ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hakuaikamme päättyy 7.11, mutta aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Yhteyshenkilönä Voimassa rakentamisen toimialapäällikkö Saija Husso, 044 496 0966, saija@voima.info

Web-osoite: http://www.voima.info Työnantaja: Voima Rakentaminen Oy Sijainti: 33210 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Saija Husso ,044 496 0966, saija@voima.info Hakemukset: http://www.voima.info Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33210 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Urakkalaskija, talonrakennus, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Voima Rakentaminen Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33210 - Tampere , osoitteessa 33210 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa