Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

UPM uudistaa bio- ja metsäteollisuutta. Rakennamme kestävää tulevaisuutta kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Paper ENA ja UPM Plywood. Tuotteemme valmistetaan uusiutuvista raaka-aineista ja ne ovat kierrätettäviä. Palvelemme asiakkaitamme maailmanlaajuisesti. Yhtiössämme työskentelee noin 19 600 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 10 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Helsingin pörssissä. UPM - The Biofore Company - www.upm.fi

Puunhankinta ja metsätalous vastaa UPM:n puuraaka-aineen hankinnasta Suomesta, Venäjältä ja Baltian maista. Yhtiön tehtaiden tarvitsemasta puumäärästä valtaosan hankimme Suomesta yksityismetsänomistajilta, joille tarjoamme myös monipuolisia metsänhoito- ja asiantuntijapalveluja. Lisäksi vastaamme sekä yhtiön että sopimuskumppaneidemme metsien hoidosta. www.metsämaailma.fi.

Puunhankinta ja metsätalous hakee Lahden metsäasiakasyksikköön

METSÄASIAKASVASTAAVAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävät ja vastuualueet

Metsäasiakasvastaavana tulet palvelemaan metsänomistaja-asiakkaita sekä puukaupallisissa että metsäpalveluiden myyntiin liittyvissä tehtävissä. Työ pitää sisällään myös korjuuvalmiuden suunnittelua sekä hakkuu- ja metsänhoitotyöehdotusten tekemistä tukeutuen nykyaikaisiin metsävara- ja asiakastietojärjestelmiin.

Vaatimukset

Edellytämme sinulta metsätalousinsinöörin ammattikorkeakoulututkintoa tai yliopistotasoista metsänhoitajan koulutusta sekä aikaisempaa työskentelyä metsätalouden ja puunhankinnan parissa. Asiakaspalveluhenkisyys on ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Tehtävän hoitaminen vaatii hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, tietojärjestelmien osaamista ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Lisäksi odotamme hakijalta hyvää suomen ja englannin kielen taitoa sekä kykyä liikkua maastossa.

Muut tiedot

Metsäasiakasvastaava tulee toimimaan Lahden metsäasiakasyksikössä.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 26.10.2016.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä ContactHR@upm.com tai 020 414 6600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja Turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Web-osoite: http://www.upm.com Työnantaja: UPM-Kymmene Oyj Sijainti: 15140 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Joulukuu 2016 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa metsäasiakaspäällikkö Markus Männistö, puh. 040 751 2619. Hakemukset: http://bit.ly/2e2vshJ Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 15140 LAHTI

Yritystiedot

Toiminimi UPM-Kymmene Oyj Y-tunnus 1041090-0 Toimiala Paperin, kartongin ja pahvin valmistus Rinnakkaistoiminimet Kaukas, Kymin Paperiteollisuus, Pohjanmaan Puu - Österbottens Trä, Tehdaspuu, Wisaforest, Yhtyneet Paperitehtaat - United Paper Mills, Repola, Thombonds, Roine, Klamilan Saha, Rosenlew, Verla, Finnpap, Isonet, Kymi Paper, Paptor, UPM-Kymmene Bumaga, UPM-Kymmene Seaways, Finnterminals, Jämsänkosken Voima, Kokemäenjoen Voima, Tyrvään Voima, FY-Industries, Bonvesta, Champion International

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

3 395 000 000 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

213 000 000 € 2 %

Henkilöstö

5 880 -530

Liikevoitto-%

6 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metsäasiakasvastaava, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut UPM-Kymmene Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 15140 - Lahti , osoitteessa 15140 LAHTI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa