Ilmoitus jätetty 16.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

UpCloud offers the world’s fastest cloud servers from its four datacenters in Helsinki, London, Chicago and Frankfurt. Our customers run business critical web applications on our cloud computing platform and stay with us for high performance, reliable service and competitive prices. UpCloud was recently ranked as the third fastest growing ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Helsinki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Sipoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Espoo palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Helsinki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Sipoo palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Vantaa palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Espoo ohjelmointi ja ohjelmistokehitys palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi UpCloud Oy Y-tunnus 2431560-5 Toimiala Tietojenkäsittely, palvelintilan vuokraus ja niihin liittyvät palvelut

Tämä työpaikka, Senior Developer, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 16.12.2016 ja sen on julkaissut UpCloud Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus