Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

ACCOUNT EXECUTIVE

UPS (NYSE:UPS) on maailman johtava logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman pakettien ja rahdin kuljettamiseen, kansainvälisen kaupankäynnin edistämiseen ja kehittyneen teknologian hyödyntämiseen liittyviä ratkaisuja tehokkaamman maailmankaupan mahdollistamiseksi. UPS:n pääkonttori on Atlantassa, Yhdysvalloissa. UPS palvelee yli 220 maassa ja toimii maailmanlaajuisesti. Yritys löytyy Internetistä osoitteesta www.UPS.com. Yrityksen blogia voi lukea osoitteessa www.blog.ups.com. UPS:n uutiset löytyvät ositteesta www.pressroom.ups.com.

Etsimme myyntitiimiimme kenttämyyjää vakituiseen työsuhteeseen.

Kenttämyynnissä toimiva Account Executive tekee työtä uusasiakashankinnan parissa sekä pitää hyvää huolta olemassa olevista asiakkaistamme. Työ edellyttää itsenäistä suunnittelua ja toimintaotetta.

Tehtävässä on etua kaupallisesta koulutuksesta, aiemmasta myyntikokemuksesta sekä logistiikan osaamisesta. Myyntityössä tärkeää on tuloshakuisuus. Rehellisyys, yritteliäisyys ja järjestelmällisyys kuuluvat ominaisuuksiisi ja pidät nopearytmisestä työstä. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Osaat myös ottaa tehon irti MSOffice -paketista.

Tarjoamme haasteellisen tehtävän, johon sisältyy koulutusjakso ulkomailla, sekä kilpailukykyisen palkan kansainvälisessä yrityksessä.

Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla ja myyntialueesi on pääosin pääkaupunkiseudulla.

Laitathan hakemuksesi palkkatoivomuksen ja CV:n kera osoitteeseen hrfinland@ups.com mahdollisimman pian mutta kuitenkin viimeistään 15.11.2016 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemukseen otsikoksi "Account Executive". Tiedusteluihin vastaa arkisin klo 8-16 Area Sales Manager Keijo Mikluha 0405815168.
www.ups.com

Web-osoite: http://www.ups.com Työnantaja: United Parcel Service Finland Oy Sijainti: Niittytie 23, 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Area Sales Manager Keijo Mikluha 0405815168 Hakemukset: hrfinland@ups.com Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Niittytie 23, 01300 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi United Parcel Service Finland Oy Y-tunnus 0634619-2 Toimiala Huolinta ja rahtaus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

67 221 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

2 359 000 € 711 %

Henkilöstö

202 -6

Liikevoitto-%

4 % 4 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kenttämyyjä/Account Executive, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut United Parcel Service Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Niittytie 23, 01300 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa