Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Työpaikkakuvaus

UPS (NYSE:UPS) on maailman johtava logistiikka-alan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman pakettien ja rahdin kuljettamiseen, kansainvälisen kaupankäynnin edistämiseen ja kehittyneen teknologian hyödyntämiseen liittyviä ratkaisuja tehokkaamman maailmankaupan mahdollistamiseksi. UPS:n pääkonttori on Atlantassa, Yhdysvalloissa. UPS palvelee yli 220 maassa ja toimii maailmanlaajuisesti. Yritys löytyy Internetistä osoitteesta www.UPS.com. Yrityksen blogia voi lukea osoitteessa www.blog.ups.com. UPS:n uutiset löytyvät ositteesta www.pressroom.ups.com Suomessa UPS Finland Oy:n palveluksessa on 190 henkeä ja pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla Koivuhaassa.

Haemme palveluhenkistä
JAKELUAUTONKULJETTAJAA

UPS:n kuljettajana olet yrityksemme käyntikortti ja asiakaspalvelu on tärkein tehtäväsi. Toimitat ja noudat asiakkaiden lähetyksiä, joten tarvitset BC ajokortin ja kuljettajan ammattipätevyyden. Sinulla on myös mielellään ajokokemusta pääkaupunkiseudulta. Työ on nopeatempoista, joten paineensietokyky ja joustavuus kuuluvat ominaisuuksiisi. Turvallinen liikennekäyttäytyminen on sinulle itsestäänselvyys. Positiivinen asenteesi säilyy ja näkyy koko päivän.

Työ on kokoaikainen päivätyö ja työajat ovat n. klo 9.30-18.00. Työsuhde on vakituinen.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät työvälineet sekä nuorekkaan työilmapiirin.

Lähetä hakemuksesi sekä CV otsikolla "kuljettaja" viimeistään 15.11.2016 mennessä osoitteeseen hrfinland@ups.com.

Web-osoite: http://www.ups.com Työnantaja: United Parcel Service Finland Oy Sijainti: Niittytie 23, 01300 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: hrfinland@ups.com Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 15.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Niittytie 23, 01300 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi United Parcel Service Finland Oy Y-tunnus 0634619-2 Toimiala Huolinta ja rahtaus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

67 221 000 € 11 %

Liiketoiminnan tulos

2 359 000 € 711 %

Henkilöstö

202 -6

Liikevoitto-%

4 % 4 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jakeluautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut United Parcel Service Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Niittytie 23, 01300 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa