Duunitori suosittelee
Haemme kokenutta Työpäällikköä asiakkaallemme

Värväämö

Helsinki

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Automaatioinsinööri

High Metal Group

01260 - Vantaa

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

MYYNTIAKTIIVINEN FYSIOTERAPEUTTI ( tai vastaava terveydenalan koulutus: sairaanhoitaja/toimintaterapeutti/kunto-ohjaaja), VAKITUISEEN PITKÄAIKAISEEN TYÖSUHTEESEEN Avaamme uuden liikkeen Porttipuistoon. Sen vuoksi tarvitsemme lisää Aktiivista ja positiivista myyntivoimaa pääkaupunkiseudulle(Lanterna/Petikko/Erottaja/Hyvinkää). Sinun pääasiallinen toimipisteesi tulee olemaan joku em. myymälöistä ei välttämättä Porttipuisto. Sinä: Jos olet aktiivinen, positiivinen, tavoitehakuinen ja oppimishaluinen tiimityökaveri lue tämä ilmoitus: Unikulmasta: Unikulma on ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muu terveydenhuolto ja terapia Vantaa psykologia ja psykiatria Vantaa muu terveydenhuolto ja terapia psykologia ja psykiatria .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Unikulma Oy Y-tunnus 2080043-5 Toimiala Huonekalujen, mattojen ja valaisimien tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Pee-Vee Import

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Fysioterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Unikulma Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus