Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Vuokraamaamme henkilökuntaa löytyy esimerkiksi contact centereistä, rakennustyömailta ja teollisuushalleista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja meidänkin kurssiamme voit seurata Tukholman pörssissä. Noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Olemme myös ylpeitä Reiluja Vuokratöitä - auktorisoinnistamme, jonka edellytyksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Helsinkiin VIHERRAKENTAJAA

Työtehtävän kuvaus

Viherrakentajan päivittäiseen työhön kuuluvat erilaiset pihojen uudelleenrakennukset ja pihaparannukset. Tulet tekemään mm. kivetyksiä, istutuksia, leikkivälineiden asennuksia ja muita monipuolisia piha- ja puutarhatöitä. Työskentelet myös erilaisilla työkoneilla.

Hakijan profiili

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo aikaisempaa kokemusta viher- ja pihatöistä tai kivimiehen työtehtävistä. Alan koulutus katsotaan eduksi.
Olet työskentelyotteeltasi reipas ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin. Huolehdit aina laadukkaasta työnjäljestä ja tulet hyvin toimeen muiden ihmisten kanssa.

Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä työturvallisuuskorttia ja B-ajokorttia. Oma auto on etu, mutta ei välttämättömyys. Pääkaupunkiseudun tunteminen on plussaa.

Työ alkaa heti/sopimuksen mukaan ja jatkuu määräaikaisena kauden loppuun. Tarjoamme täydet työtunnit 37,5h/vko.

Asiakasyrityksemme takaa sinulle loistavan ja rennon työporukan sekä vastuullisen työympäristön. Täällä työntekijöistä todella pidetään huolta!

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

Työnantaja: Uniflex Suomi Oy Sijainti: 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: puh 040 689 3200 Hakemukset: http://portal.uniflex-fi.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=447 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 573 000 € 40 %

Liiketoiminnan tulos

-31 000 € 75 %

Liikevoitto-%

-2 % 82 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viherrakentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vattuniemi (00210) , osoitteessa 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa