Duunitori suosittelee
Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

Työpaikkakuvaus

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Vuokraamaamme henkilökuntaa löytyy esimerkiksi contact centereistä, rakennustyömailta ja teollisuushalleista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja meidänkin kurssiamme voit seurata Tukholman pörssissä. Noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Olemme myös ylpeitä Reiluja Vuokratöitä - auktorisoinnistamme, jonka edellytyksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Haemme asiakasyrityksellemme VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA uudisrakennuspuolelle.

Työtehtävän kuvaus

Vastaat uudisrakentamiseen keskittyneen asiakasyityksemme työmaiden kokonaisvaltaisesta työnjohdosta sekä projektien valvomisesta aina suunnitteluvaiheesta kohteen luovutukseen saakka.

Sinulla on kokonaisvastuu työmaasta ja sen etenemisestä, lisäksi työtehtäviisi sisältyy työmaan hallinnollisten tehtävien hoitamista.

Hakijan profiili

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo useamman vuoden kokemus työnjohtotehtävistä sekä osaamista uudisrakentamisesta. Soveltuva koulutus on esimerkiksi rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutus.

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen, tehokas ja itseohjautuva alan ammattilainen. Kykenet itsenäiseen päätöksentekoon ja olet alaisillesi reilu ja luotettava esimies. Sinulla on hyvä ammatillinen pelisilmä kustannustehokkaan ja laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Arvostamme myös joustavuutta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja.

Tehtävässä suoriutuminen vaatii B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on etu. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan. Kohteet sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

Työnantaja: Uniflex Suomi Oy Sijainti: 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: puh 040 689 3200 Hakemukset: http://portal.uniflex-fi.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=727 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 573 000 € 40 %

Liiketoiminnan tulos

-31 000 € 75 %

Liikevoitto-%

-2 % 82 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vastaava työnjohtaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) , osoitteessa 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa