Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle RENGASASENTAJIA syksyn rengassesonkiin! Työtehtävän kuvaus Työtehtävät sisältävät pääasiassa renkaiden vaihtoja, mutta myös muita rengasasennukseen liittyviä töitä, kuten huolto-, pesu- ja varastotöitä. Työsuhde on määräaikainen ja työtunteja on tarjolla vähintään 15-40h/vko. Asiakasyrityksemme toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteksien varrella Itä-Helsingissä. Hakijan profiili Etsimme henkilöä, jolla on jo aikaisempaa työkokemusta rengasasentajan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Hakaniemi() osa-aikatyö Helsinki osa-aikatyö Hakaniemi() osa-aikatyö Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Hakaniemi() ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Hakaniemi() Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki määräaikainen Hakaniemi() määräaikainen Helsinki osa-aikatyö osa-aikatyö ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito määräaikainen Hakaniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rengasasentaja rengassesonkiin, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa