Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huomio rakennusapumiehet! Me Uniflexillä etsimme nyt pääkapunkiseudulle reippaita ja ammattitaitoisia RAKENNUSAPUMIEHIÄ syksyn projekteihin! Alan kokemus katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee! Työtehtävän kuvaus Rakennusapumiehen työtehtäviin kuuluu monipuoliset purku- ja kantotehtävät sekä muut rakennusalan avustavat tehtävät. Kohteet sijaitsevat pääkapunkiseudulla ja tarve pitkäaikainen. Mikäli etsit lyhyempää määräaikaisuutta, niin työ on mahdollista sovittaa aikataulujesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki talonrakennus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapumies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus