Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Huomio rakennusapumiehet!

Me Uniflexillä etsimme nyt pääkapunkiseudulle reippaita ja ammattitaitoisia RAKENNUSAPUMIEHIÄ syksyn projekteihin! Alan kokemus katsotaan eduksi, mutta asenne ratkaisee!

Työtehtävän kuvaus

Rakennusapumiehen työtehtäviin kuuluu monipuoliset purku- ja kantotehtävät sekä muut rakennusalan avustavat tehtävät.

Kohteet sijaitsevat pääkapunkiseudulla ja tarve pitkäaikainen. Mikäli etsit lyhyempää määräaikaisuutta, niin työ on mahdollista sovittaa aikataulujesi mukaan.

Hakijan profiili

Ihannehakijallamme on loistava työmotivaatio sekä intoa kehittää omaa osaamistaan rakennusalan työtehtävissä. Hyvä fyysinen kunto on etu, lisäksi toivomme sinulta joustavuutta ja luotettavuutta.

Alan koulutus ja aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

Työnantaja: Uniflex Suomi Oy Sijainti: Kaikukatu 2, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Puh: 040 689 3200 Hakemukset: http://portal.uniflex-fi.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=613 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaikukatu 2, 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 573 000 € 40 %

Liiketoiminnan tulos

-31 000 € 75 %

Liikevoitto-%

-2 % 82 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusapumies, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaikukatu 2, 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa