Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme nyt Rytmi Rakennukselle ammattitaitoista ja itsenäistä PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ toteuttamaan vaihtelevia korjausrakennusprojekteja pääkaupunkiseudulla!

Toimeksiantajayritys

Rytmi Rakennus on monipuolisia korjausrakennusprojekteja toteuttava pieni rakennusliike, joka toimii pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella. Yrityksen asiakkaina on sekä yksityishenkilöitä että taloyhtiöitä, ja työmaat vaihtelevat esim. kylpyhuoneremonteista kiinteistöjen kokonaisvaltaisiin peruskorjauksiin.

Mikäli etsit itsenäistä ja mielekästä työtä, jossa pääset myös aktiivisesti kasvattamaan ja kehittämään yrityksen toimintaa, tämä tehtävä sinua varten!

Työtehtävän kuvaus

Projektipäällikön tehtävässä olet kokonaisvaltaisesti vastuussa omista korjausrakennusprojekteistasi.

Työtehtäviisi sisältyy projektin etenemisestä vastaaminen aina asiakkaiden kontaktoinnista työmaan valmistumiseen saakka. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin, teet kohteen alkukartoituksen, konsultoit asiakasta remontin toteuttamisessa sekä laadit asiakkaalle tarjouksen. Tehtävät sisältävät myös alihankkijoiden kilpailuttamisen, materiaalihankinnat sekä muut työnjohdolliset toimet.

Hakijan profiili

Toivomme sinulta:

- Rakennusmestarin tai -insinöörin tutkintoa
- Itsenäistä työskentelyotetta
- Sosiaalista luonnetta
- Kokemusta korjausrakentamisesta
- Kykyä saada asiat tapahtumaan
- Työn liikkuvuuden vuoksi oma auto katsotaan eduksi

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, ja se solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä suoraan Rytmi Rakennuksen kanssa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot ja yhteydenotot: 040 689 3200.

Työnantaja: Uniflex Suomi Oy Sijainti: Kaikukatu 2, 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Puh: 040 689 3200 Hakemukset: http://portal.uniflex-fi.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=754 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 01.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaikukatu 2, 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 573 000 € 40 %

Liiketoiminnan tulos

-31 000 € 75 %

Liikevoitto-%

-2 % 82 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaikukatu 2, 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa