Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Kuoronjohtaja / Taiteellinen johtaja

Kauppakorkeakoulun ylioppilaskunnan laulajat (KYL)

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myynnin tuleva ammattilainen, etsimme Sinua! Oletko energinen ja ulospäinsuuntautunut persoona? Nautitko vaihtelevista asiakaspalvelutilanteista? Jos vastaat kyllä, tämä työpaikka on sinua varten! Asiakkaamme Teleperformance etsii nyt uuden myyntitiimiinsä vahvistukseksi viittä kunnianhimoista MYYNTIAGENTTIA! Työtehtävän kuvaus Hyvä myyntineuvottelija osaa kuunnella ja ratkaista asiakkaiden tarpeet. Tartut uusiin tilanteisiin reippaasti, osaat kartoittaa kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyjät ja kassahenkilöt Tampere kulttuurialan tehtävät Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiagentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa