Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

Myynnin tuleva ammattilainen, etsimme Sinua!

Oletko energinen ja ulospäinsuuntautunut persoona? Nautitko vaihtelevista asiakaspalvelutilanteista? Jos vastaat kyllä, tämä työpaikka on sinua varten!

Asiakkaamme Teleperformance etsii nyt uuden myyntitiimiinsä vahvistukseksi viittä kunnianhimoista MYYNTIAGENTTIA!

Työtehtävän kuvaus

Hyvä myyntineuvottelija osaa kuunnella ja ratkaista asiakkaiden tarpeet. Tartut uusiin tilanteisiin reippaasti, osaat kartoittaa kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeet sekä uskallat "klousata" kaupan. Tehtävässä et tarvitse välttämättä aiempaa työkokemusta, sillä koulutamme sinut tehtävään. Tärkeintä on oikea asenne ja halu tehdä! Hyvä tiimihenki ja loistavat esimiehet takaavat sinulle tuen päivittäisessä työssä sekä mahdollistavat kasvusi myynnin ammattilaiseksi! Tehtävässä pärjäät suomen kielellä, mutta englannin- ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Säännöllinen työaika on arkisin 09.00 - 17.00 välillä. Työt alkavat syksyllä koulutuksella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän matkapuhelin- ja liittymäoperaattorin tuotteiden myynnin parissa, työpaikan hyvien yhteyksien varrelta Tampereen keskustasta, loistavat työkaverit sekä kilpailukykyisen palkkauksen (tuntipalkka 10,64 e/h + myyntiprovisiot). Työtehtävä sisältää myyntiä ja markkinointia puhelimen välityksellä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä 040 689 4300.

Hae tehtävään mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut välittömästi ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Käytämme rekrytointiprosessin tukena Recruitby.net-haastattelutyökalua.

Työnantaja: Uniflex Suomi Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Puh: 040 689 3200 Hakemukset: http://portal.uniflex-fi.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=632 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 24.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 573 000 € 40 %

Liiketoiminnan tulos

-31 000 € 75 %

Liikevoitto-%

-2 % 82 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiagentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa