Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme asiakasyrityksellemme Oy Rakennuskultti Ab:lle Espooseen KUSTANNUSLASKIJAA. Työtehtävän kuvaus Kustannuslaskijana työtehtäviisi kuuluu urakkakohteiden laskenta ja hinnoittelu. Lisäksi osallistut alihankintakyselyihin sekä työmaiden tavoitearvioiden laadintaan. Hakijan profiili Ihannehakijallamme on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta kustannuslaskennan tehtävistä sekä soveltuva koulutus, esim. rakennusmestari tai -insinööri. Työntekijänä olet itseohjautuva, joustava ja työhösi sitoutuva. Tartut rohkeasti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kustannuslaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus