Duunitori suosittelee
Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme asiakasyrityksellemme Oy Rakennuskultti Ab:lle Espooseen KUSTANNUSLASKIJAA.

Työtehtävän kuvaus

Kustannuslaskijana työtehtäviisi kuuluu urakkakohteiden laskenta ja hinnoittelu. Lisäksi osallistut alihankintakyselyihin sekä työmaiden tavoitearvioiden laadintaan.

Hakijan profiili

Ihannehakijallamme on jo jonkin verran aikaisempaa kokemusta kustannuslaskennan tehtävistä sekä soveltuva koulutus, esim. rakennusmestari tai -insinööri.

Työntekijänä olet itseohjautuva, joustava ja työhösi sitoutuva. Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin ja työskentelyotteesi on pitkäjänteinen. Arvostamme myös erinomaisia tiimityöskentelytaitoja sekä tarkkuutta ja huolellisuutta. Edellytämme erinomaista tietoteknistä osaamista ja kokemusta alalla käytössä olevista laskentaohjelmistoista.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Oy Rakennuskultti Ab tarjoaa sinulle haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät sekä ammattitaitoisen ja motivoituneen tiimin oman työsi tueksi. Lisätietoja asiakasyrityksestämme löydät täältä: www.rakennuskultti.fi.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille oheisen linkin kautta pian, kuitenkin viimeistään 31.10.2016, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 689 3200.

Työnantaja: Uniflex Suomi Oy Sijainti: 02630 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: puh 040 689 3200 Hakemukset: http://portal.uniflex-fi.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=742 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02630 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 573 000 € 40 %

Liiketoiminnan tulos

-31 000 € 75 %

Liikevoitto-%

-2 % 82 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kustannuslaskija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02630 - Espoo , osoitteessa 02630 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa