Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viikin Rakennus Oy:lle ammattitaitoista KEITTIÖMYYJÄÄ! Toimeksiantajayritys: Viikin Rakennus Oy on vuonna 1982 perustettu korjausrakentamisen asiantuntijayritys, joka palvelee taloyhtiöitä ja kiinteistöjen omistajia pääkaupunkiseudulla. Yrityksen päätoimialoihin kuuluvat linjasaneeraukset, toimitilasaneeraukset sekä pienkorjaustyöt. Lisäksi Viikin rakennus tuo maahan laadukkaita italialaisia Del Tongo-keittiöitä (http://www.gruppodeltongo.com/). Työtehtävän kuvaus: Keittiömyyjänä työtehtäviisi kuuluu Del Tongo-keittiöiden myynti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00500 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 24 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa