Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Viikin Rakennus Oy:lle ammattitaitoista KEITTIÖMYYJÄÄ! Toimeksiantajayritys: Viikin Rakennus Oy on vuonna 1982 perustettu korjausrakentamisen asiantuntijayritys, joka palvelee taloyhtiöitä ja kiinteistöjen omistajia pääkaupunkiseudulla. Yrityksen päätoimialoihin kuuluvat linjasaneeraukset, toimitilasaneeraukset sekä pienkorjaustyöt. Lisäksi Viikin rakennus tuo maahan laadukkaita italialaisia Del Tongo-keittiöitä (http://www.gruppodeltongo.com/). Työtehtävän kuvaus: Keittiömyyjänä työtehtäviisi kuuluu Del Tongo-keittiöiden myynti ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Keittiömyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 33 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus