Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko ammattitaitoinen KAIVINKONEEN PERÄMIES? Tule meille töihin! Työtehtävän kuvaus Tulet työskentelemään asiasyrityksemme työmaalla Helsingissä monipuolisten maanrakennustehtävien parissa. Odotamme sinulta: - aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä - kuvanlukutaitoa - oma-aloitteisuutta - työtä pelkäämätöntä asennetta - sujuvaa suomen kielen taitoa - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia Työsuhde on noin 3kk määräaikaisuus, mutta hyville työntekijöille tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Hakaniemi() vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Helsinki vesi-, rautatie- ja lentoliikenne .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneen perämies, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus