Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko ammattitaitoinen KAIVINKONEEN PERÄMIES? Tule meille töihin! Työtehtävän kuvaus Tulet työskentelemään asiasyrityksemme työmaalla Helsingissä monipuolisten maanrakennustehtävien parissa. Odotamme sinulta: - aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä - kuvanlukutaitoa - oma-aloitteisuutta - työtä pelkäämätöntä asennetta - sujuvaa suomen kielen taitoa - voimassa olevaa työturvallisuuskorttia Työsuhde on noin 3kk määräaikaisuus, mutta hyville työntekijöille tarjoamme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Hakaniemi() vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Helsinki vesi-, rautatie- ja lentoliikenne Hakaniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kaivinkoneen perämies, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 39 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Puuliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa