Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Vuokraamaamme henkilökuntaa löytyy esimerkiksi contact centereistä, rakennustyömailta ja teollisuushalleista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja meidänkin kurssiamme voit seurata Tukholman pörssissä. Noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Olemme myös ylpeitä Reiluja Vuokratöitä - auktorisoinnistamme, jonka edellytyksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoista IV-ASENTAJAA.

Työtehtävän kuvaus

IV-asentajana työnkuvaasi kuuluvat monipuoliset IV-asennus-, mittaus-, ja säätötyöt.

Työkohteet ovat sekä uudis- että saneerauskohteita ja sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Hakijan profiili

Ihannehakijallamme on jo muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, erityisesti mittaus- ja säätötöistä. Alan koulutus sekä muu työkokemus katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja joustava. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta tulet hyvin toimeen myös porukassa. Huolehdit aina hyvästä työnjäljestä ja työskentelyotteesi on reipas. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomenkielellä.
Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, tulityökorttia sekä B-ajokorttia. Omat työkalut ja auton käyttömahdollisuus ovat etu.

Projektien pituus vaihtelee 3-6kk välillä, hyville tekijöille töitä on tarjolla pidempäänkin. Työmaat sijaitsevat pääkaupunkiseudun alueella.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja puh. 040 689 3200.

Työnantaja: Uniflex Suomi Oy Sijainti: 00530 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti / Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: puh 040 689 3200 Hakemukset: http://portal.uniflex-fi.intelliplan.eu/JobAdPages/JobAd.aspx?jaid=732 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00530 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Uniflex Suomi Oy Y-tunnus 2385494-9 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 573 000 € 40 %

Liiketoiminnan tulos

-31 000 € 75 %

Liikevoitto-%

-2 % 82 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, IV-asentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Uniflex Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hakaniemi (00530) , osoitteessa 00530 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa